اول این ویدئو و سپس چند ویدئو پایین را حتما مشاهده فرمایید.
خط تولید مبلمان ✔️ خط تولید مبل راحتی ✔️ مراحل تولید مبلمان ✔️ فیلم تولید مبلمان ✔️ وسایل مورد نیاز ساخت مبل ✔️ مونتاژ مبلمان ✔️ ماشین آلات تولید مبلمان ✔️ بزرگترین کارخانه تولید مبلمان ایران ✔️ کارگاه تولید مبل
انواع مبلمان ها چگونه ساخته می شوند؟
ساخت مبل ها در انواع مختلف از جمله قدیمی ترین و رایج ترین کارهایی است که در شاخه صنعت نجاری به آن پرداخته می شود و می توان گفت به راحتی در تمامی شهرها تولیدکنندگان مبلمان بسیار زیادی هستند که در این حرفه مشغول به کار بوده و فعالیت می کنند.
برای تهیه و تولید مبلمان از زمان تهیه مواد اولیه تا زمان فروش مبلمان در فروشگاه مراحل زیادی طی می شود که به طور خلاصه شامل:
- برش قطعات
- اتصال اولیه
- برش مجدد قطعات
- ماشین کاری
- منبت کاری
- ابزار زنی
- بتونه کاری
- رنگ کاری
- رویه کوبی
- و…
می باشد و فرآیند مبل سازی با کشیدن طرح اولیه آغاز شده و رعایت برخی نکات مانند ارگونومی بسیار ضروری است که باید اولویت تولید کنندگان مبل قرار بگیرد. اما در حال حاضر در کارگاه تولید مبل به شکل سنتی کارها را انجام می دهند و امروزه اما با پیشرفت تکنولوژی با استفاده از نرم افزارهای طراحی سه بعدی می توان طراحی مبلمان را به راحتی انجام داد.
در روش سنتی با استفاده از الگوهایی طرح اولیه را برش می دهند و این کار به وسیله دستگاه سی ان سی انجام می شود که کمترین ضایعات و بیشترین دقت را شامل می شود. اما در روش سنتی ساخت مبلمان کار بسیار پیچیده تر و سخت تر خواهد بود و به جای استفاده از دستگاه سی ان سی هنوز هم خیلی از افراد هستند که از یک اره استفاده می کنند که برای برش دادن بسیار کاربرد دارد و البته کار بسیار پر ریسک و خطرناکی نیز می باشد.
بعد از اینکه برشکاری انجام شد برای صاف و یکدست کردن قطعات به دستگاهها کف رنده و گندگی نیاز است که در بسیاری از کارگاههای تولید مبل از رنده دستی استفاده می شود تا سطح را صاف و یکدست کنند.
در روش سنتی منبت کاری به صورت دستی و رویه کوبی نیز کاملا به شکل دستی انجام می شود و دقت و توجه بسیار زیادی را نیز لازم دارد.
از وسایل و ابزارآلاتی مانند رنگ کاری و روکوبی استفاده می کنند که از یک پمپ باد برای پاشیدن رنگ و سمباده های دستی یا برقی استفاده می کنند.
اما در تولید مبل به روش صنعتی دیگر نیازی به این زحمت و تلاش نمی باشد چرا که افراد بسیاری در این زمینه فعالیت داشته و زمان های زیادی را برای ساخت مبلمان قرار داده اند که اگر اینکار به وسیله دستگاههاو تجهیزات برقی انجام می شد کار بسیار سریعتر انجام می شد.
برای راه اندازی یک کارگاه تولید مبل یا کارخانه ساخت مبلمان بهتر است بدانید که در درجه اول ایمن سازی محیط و دستگاهها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و افراد باید در این محیط ها و کار با دستگاهها بسیار ایمن و تحت محافظت باشند.
برای ایمن سازی محیط کارگاه یا کارخانه تولید مبل به این صورت که ابتدا باید:
- آموزش نکات ایمنی به تمامی پرسنل
- وسایل اطفای حریق
- کد ایمنی برای تمامی رنگ ها
- لباس کار ایمن
- کمک های اولیه
- و…
باید رعایت شود چرا که برای حفظ سلامت و جان افراد ارزش بسیار زیادی در این حوزه باید مدنظر قرار بگیرد.